2X Askersund med kanon-resultat!

I helgen har ett gäng Agildes-hundar varit på utställning i Askersund och vilka resultat det blev!!!

Lör 12/8 var det SKK utställning och väl där fick kenneln en ny utställningschampion. Agildes My Glorious Emerald Stone (Ezzi) slutade som andra bästa tik med CERT och RESERV-CACIB och därmed också utställningschampionat. Stort stort grattis säger vi till Ezzi och matte Siw! På samma utställning ställdes även Agildes Treasure Magni (Ziggy) och han vann öppenklassen med CK och slutade som fjärde bästa hane!
ezzi champion

Sön 13/8 var det SSRK utställning och där blev resultaten följande:
Agildes Smashing Lexid (Aston) blev BIR med HP i valpklass 1 och Agildes M&M Taste Like Smash (Lexus) blev andra bästa hane. Lauvstuas Exclusive Star Fox (Star) blev tredje bästa hane samt BIR veteran. Sist men inte minst blev Nimja Veagaardens Toller Agilda Av Mistra (Nimja) BIM med cert, hennes andra, så nu återstår bara ett cert innan även Nimja är utställningschampion. Stort grattis till alla fantastiska resultat!

DSC_0254Agildes Smashing Lexid (Aston) med matte Sofie.

DSC_0295Veagaardens Toller Agilda Av Mistra (Nimja) 1 ökl, 1 ökk, CK, btkl 1, CERT och BIM på SSRK utställningen i Askersund 20170813.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s