Agildes på Tollarspecialen 2017

Årets Tollarspecial gick av stapeln 3-6/8 i Laholm, Halland. Ett gäng Agildes-hundar deltog på diverse aktiviteter med mycket bra resultat och vi är otroligt stolta över dem alla! 

Agildes Ready To Rubmle (Cumulus) och matte Annika startade i nkl tollingjaktprov och lyckades ta ett tredjepris – grattis och bra jobbat!

Agildes Boost Of Passion (Melba) och matte Lena startade i nkl på tollingjaktprov för andra gången och lyckades åter igen ta ett andrapris – grattis och mycket bra jobbat!

Agildes M&M Taste Like Smash (Lexus) och husse Filip gjorde debut på tollingjaktprov och även de lyckades ta ett andrapris. Lexus blev dessutom utsedd till ”domarens val” av domare Sverker Harladsson. Stort grattis!

Cedar Fog’s John Snow For Gilde (Mickey) deltog på arbetsprovet och Agildes Treasure Poseidon (Whiskey) samt Agildes Treasure Freyja (Freyja) tävlade agility, alla med fina resultat – bra jobbat!

Agildes Victory Prix d’Hobbe (Rex) och matte Carina debuterade i lydnadens startklass och lyckades få ett godkänt resultat på fina 150,5 poäng. Stort grattis!
Även Agildes Amazing Prix d’Hobbe (Zacke) och matte Marianne samt Veagaardens Toller Agilda Av Mistra (Nimja) och matte Martina tävlade i lydnadens startklass och kämpade väl och hade roligt på planen – bra kämpat!

Tollarspecialen avslutas alltid med utställning och även där hade Agildes-hundarna stora framgångar…

Agildes Smashing Lexid (Aston) ställdes i valpklass 1 (4-6 månader) och tog en finfin tredjeplacering med HP i hård konkurrens med 9 andra valpar. Astons syrra Agildes Breathtaking Lexid (Spira) ställdes också i valpklass 1 och även hon fick HP men blev oplacerad. Grattis till fina resultat!

I juniorklass tikar deltog ett gäng tre Agildes-hundar: Agildes Boost Of Passion (Melba), Agildes Will Celebrate Life (Jubla) och Agildes Will Celebrate Light (Lia), alla tre fick fina kritiker men blev oplacerade. Bra jobbat!

I unghundsklass hanar deltog Agildes Ready To Rubmle (Cumulus) och även han fick fin kritik, dock oplacerad.

I öppenklass hanar deltog Cedar Fog’s John Snow For Gilde (Mickey) och Agildes My Glorious Quartz Stone (Zilas). Mickey blev oplacerad men Zilas och matte Åsa lyckades ta en finfin tredjeplacering med HP. Stort grattis!

Agildes My Glorious Emerald Stone (Ezzi) och Veagaardens Toller Agilda Av Mistra (Nimja) ställdes i öppenklass tikar. Både tjejerna presterade på topp och slutade som etta och tvåa i klassen för domare Kim Bay. Jättestort grattis! Ezzi fortsatte att briljera i stora final-ringen och blev först BIS i öppenklass och slutligen andra bästa tik. Wow säger vi bara!!!
ezzi specialen

DSC01769
Ezzi BIS öppenklass. BIM öppenklass blev danska ”kusinen” Tollertrix Lord Gimli (Gimli).

Våra utställningschampions Java, Tröbbel, Rex och Lexus kämpade väl i mycket hård konkurrens. Java och Lexus fick HP och var kvar i ringarna till sista gallringen men blev utan placeringar. Dock fick alla fyra lysande kritiker – grattis till det och bra jobbat!

Agildes M&M Taste Like Marshmallow (Fira) ställdes i jaktklass tikar och fick som vanligt jättefin kritik – bra jobbat!

Kennelns tre veteraner som deltog på utställningen: Lauvstuas Exclusive Star Fox (Star), Agildes Dreamcatcher (Caxie) samt Agildes Dreamquill (Qinsi) belönades med HP. Star slutade som tvåa bland hanarna och Qinsi och Caxie slutade som etta respektive två i sin klass. Qinsi deltog även i bästa tik men blev oplacerad. Stort grattis säger vi till våra ”gamlingar” med husse och mattar!

Dagens avslutades på bästa sätt genom att kennel Agildes med Lexus, Rex, Fira och Zilas slutade som fjärde bästa uppfödargrupp!

DSC01784

Stort tack till alla våra valpköpare! Ni förvaltar era avkommor på bästa sätt och gör oss stolta hela tiden!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s