Om mig

Agildes kennel
Ägare är jag Anneli ”Ninni” Gilde  som bor i Motala (Östergötland) tillsammans med min man Mikael ”Micke” Söderqvist och våra hundar. Valparna är uppfödda i hemmiljö med mycket socialisering och miljöträning under uppväxten.

Avelsmål
Att föda fram friska aktiva tollare med mycket go, samarbetsvilja och nyfikenhet för jakt och/eller sport som kan hantera miljöer och situationer på ett enkelt sunt sätt.

Avelsdjur
Att använda friska och mentalt bra individer med välundersökta linjer bakom. Med hälsa som prioriteras och inte meriter utan hundarnas egenskaper och färdigheter.

Innan och efter valpköp
Vi har ingen valpkö, utan en valpintresselista. Därifrån handplockar vi de personerna vi anser passar bäst med våra valpar. Vi matchar även ihop valp med ägare. Vi vill ha en god kontakt med eventuella valpintresserade innan valpköpet och även att ni kommer på besök hos oss, så vi kan lära känna varandra ordentligt. För vi vill ha och bibehålla kontakt med valpköpare under hela hundens livstid, för att kunna finnas där som stöd och dela er glädje tillsammans med er hund.

Vi har även regelbundna kennelträffar med olika aktiviteter där både tvåbenta och fyrbenta kan glädjas av både träning och socialt umgänge etc.

Vi förbehåller oss oss rätten att välja valpköpare.

ARKIV (gamla hemsidan)