Gimo Nordic Dog Show den 12 september 

Alltid en lika trevlig utställning att åka på och denna gång så var vi ett mindre Agildesgäng bestående av Rex, Dixon, Maggie och Tellus som ställdes ut. För dagen var det ca 34 stycken tollare anmälda. Detta var i stort sett första utställningen för Tellus ( Agildes Jolly Roger) med matte Wilma och vilken debut dom gör! Dom sprang med attityd och en självsäkerhet som var underbar att se och det tyckte domaren med! 

Resultat ( Domare Nina Karlsdotter) 

Tellus (Agildes Jolly Roger)
JUNKL: Excellent, JUNKK: 1, CK, BHKL: 2, CERT, R-NORD 

Dixon ( Agildes Bourbon Of Dixton
CHKL: Excellent, CHKK: 1,  CK, BHKL: 1, NORDC, BIR 

Rex ( Agildes Victory Prix d`Hobbe)
VETKL: Excellent, VETKK: 1 

Maggie (Agildes Mackmyra Of Dixton)
ÖKL:   Very good, ÖKK: 4 

Vi körde också dessa 4 på en uppfödargrupp med åldersspannet 14 mån-11 år. Pga detta olika spann på kroppsbyggnaden, vilket är helt naturligt och normalt sa domaren, så blev vi 2:a för den andra gruppen var jämnare men vi fick ett HP på gruppen och superfin kritik! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s