Tävlingslydnad och rallylydnad på topp!

Vi säger grattis och bra jobbat till Hanna och Darcy som debuterade i startklassen i lydnad och hamnade på uppflyttningspoäng. Ekipaget är därmed uppflyttat till klass 1.

Även Linda och Prima har tävlat i startklassen. Inga uppflyttningspoäng denna gång men väl en fin runda. Linda tävlade också med Viska i Klass 1. Matte Lindas mål för dagen var att de skulle ta poäng i moment ”rutan” och det lyckades de med, tyvärr inga uppflyttningspoäng. Även Lisa och Julie tävlade Klass 1 men fick bryta då Julie inte orkade hålla ihop efter en intensiv helg och en lång väntan i bilen på tävlingsdagen. Härligt att ni vågar ut och tävla tjejer! Heja!

Carina och Rex har tävlat rallylydnad mästarklass under helgen. Inga certpoäng men matte Carina säger själv ”sån känsla vi hade, så lycklig!” och känslan mellan hund och förare är viktigare än alla poäng i världen!

Även familjen Svee/Andersson har varit ute i rallylydnadssvängen. Matte Kristin tävlade med Gossip och fick ihop rundor om både 99 och 100 poäng. Husse Cribba tävlade med Moira och fick bland annat ihop 2 rundor á 97 poäng. Strålande jobbat!

Carina och Rex runda från tävlingen i Norrköping:

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s