Rallybrudar!

Vi säger Stort Grattis till Gossip som den 18/3-17 erövrade Rallylydnadschampionatet ihop med matte Kristin.
(Mattes egna ord)
– Min fantastiska lilla skatunge blev rallychampion idag på Härnösands BK trippeltävling och var en riktig dröm att köra vilket även belönade sig med 100 p, 100 p och 99 p så nu är även hon klar för SM 2017.

Vi säger också Grattis till Caxie  som i samma veva tillsammans med husse Christian håvade in sitt första cert i jakten på ett championat i Rallylydnad!  ingen kan tro att denna enegrifyllda dam är 11 år gammal!caxie gosip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s