Viska 3:e pris Nkl Tollingjaktprov

Viska (Agildes Shine On Me) och matte Linda startade i Nybörjarklass Tollingjaktprov uppe i Ockelbo igår. Viska gjorde ett fint tollingarbete, fina vattenmarkeringar och landmarkering, 1:a pris kvalitet enligt domaren Sverker Haraldsson. Under söket så var dock Viska lite för långsam i vissa upptag och behövde lite mer gas vilket drog ner prisvalören. De fick dock ett fint 3:e pris och snart sitter alla delar även under proven! Viska är ju bara 2 år gammal och växer fortfarande mentalt. Grattis tjejer! Snart sitter det!

image3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s