SM Silver i Rallylydnad!

Kristin och Moira (Agildes More Action Less Sweets) kvalade in till årets Rallylydnads SM med marginal. De debuterade i Rallylydnadens Mästarklass för ett år sedan och har redan nu kvalat in till SM, bara den bedriften gjorde oss alla stolta.

I lördags var det dags för Kval till finalen som skulle äga rum på söndagen. 52 ekipage , Sveriges bästa Rallylydnadsekipage, skulle slåss om de 20 finalplatserna. Kristin och Moira går in och gör ett helt fantastiskt program med glädje, samarbete och snudd på perfektion. De slutade på snittpoängen 97,8 poäng (4 olika domare) av 100 möjliga. Det räckte till SEGER i kvalet med Kristins bästa träningskompis Sandra och Jade på en andra plats. Tårarna sprutade hos oss alla i hejarklacken!

Kvalomgångens runda:

Under finalen startade Kristin och Moira sist eftersom startordningen var omvänd. Idag var poängen hemliga och ingen visste hur det skulle gå förrän under prisutdelningen när alla var färdiga. Kristin och Moira genomförde en lika fin och glädjefylld runda under finalen också. Spänningen var olidlig när resultaten räknandes ihop. Även om Kristin såklart kände sig som en vinnare redan i och med hennes och Moiras fina rundor!

Resultaten kom och Kristin och Moira slutade på samma totalpoäng som vännerna Sandra och Jade, 194,8 (av 200) men då Sandra och Jade hade högre poäng under själva finalomgången så gick GULDET till dem och Kristin och Moira tog hem SILVER!

Vilka träningsvänner ni är- topp på pallen båda dagarna och helt fantastiska rundor för er båda! Ett stort grattis! Vi kennelmammor spricker av stolthet!

Finalrundan:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s