Kull 10 5 veckor

I söndags fyllde kull 10 fem veckor och nu börjar det bli fart i de små benen. De vill utforska och nöjer sig inte med valphagen utan vill springa i köket eller vardagsrummet när de är vakna. De har även varit utomhus några gånger och är väldigt nyfikna på världen utanför huset. Valparna har också (efter mamma Hollys tillåtelse såklart) fått börja umgås med morbror Qryss som är den perfekta lekfarbrorn. Holly har också börjat leka med valparna och även uppfostra dem lite smått.

Blå hane
blå huvud - kopia blå stå

Grön hane
grön huvud grön stå

Lila tik
Lila huvud bra lila stå

Röd tik
röd huvud röd stå

Gul tik
gul huvud gul stå

Veckans mingelbilder

holly leksak gul lipar blå tuggar blå med råttan blå funderar - kopia röd tittat ¨fina familjen - kopia grön holly röd lila tuggar röd ligger röd drar i tröjan Röd bus med Holly röd skutt röd råttan röd med råttan lila Grön söt grön råttan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s