Utställningsdags!

I söndags var det dags för SSRK utställning i Mjölby. Ett gäng Agildeshundar deltog och domare Hans Rosenberg var stenhård i sin bedömning.Viska, (Agildes Shine On Me), Pelé, (Agildes Tolling Pelé) och Molly, (Agildes Ready Steady Go) fick alla Very Good. Caxie, Agildes Dreamcatcher fick  Excellent (och dessutom den enda tiken som fick Excellent), Lexus, Agildes M&M Taste Like Smash fick också Excellent och kom tvåa i Öppenklassen och sist men inte minst Rex, Agildes Victory Prix d’Hobbe som fick Excellent, CK, vann championklassen, blev bästa hane och blev sedan BIR!

Grattis alla Agildeshundar! Är så roligt att ses och ha en intensiv men rolig helg i Möjlby. Extra kul att Malin med Pelé debuterade i utställningsringen med bravur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s