SM-GULD TILL AGILDES!

40054291_2016942858328353_4277981567927713792_n
Sista helgen i augusti avgjordes bla. SM i rallylydnad i Ronneby brunnspark då SBK (svenska brukshundklubben) firade 100-årsjubileum. Förutom rallylydnad hölls även tävlingar i lydnad, spår, sök mm och festligheterna varade i dagarna fyra. Kennel Agildes representerades av Kristin med Moria (Agildes More Action Less Sweets) och Gossip (Agildes M&M Taste Like Geisha) och de tre inledde sitt tävlande i rallylydnadens kvalomgång på lördagen. Kristin gjorde en otrolig instats med båda tjejerna och slutade som nr 1 med Moira (100p) och nr 2 med Gossip (99,75) poäng i kvalomgången. På finaldagen gjorde en liten miss att Gossip inte kunde behålla sin fina placering från kvalomgången men rutinerade mamma Moria gick som den stjärna hon är och bärgade ett SM-GULD!!! HELT FANTASTISKT – en otrolig prestation av såväl Gossip och Moira som matte Kristin. Vi är ofantligt stolta och säger megastort grattis!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s