Lexus och Aston på My Dog!

Mellan 4 och 7 januari 2018 gick My Dog 1 och My Dog 2 av stapeln i Göteborg. Grupp 8 gick under torsdagen och fredagen och 2 Agildes-hundar var på plats.

Lexus (Agildes M&M Taste Like Smash) ställdes ut på torsdagen (My Dog 1) och slutade som andra bästa hane efter att ha vunnit championklassen med CK. Lexus tilldelades det nya NORDIC-RESERVCERTET som den första tollaren i Sverige då My Dog 1 var den första utställningen med möjlighet att vinna NORDIC-CERT och NORDIC-RESERVCERT.

Lexus son Aston (Agildes Smashing Lexid) gjorde debut i officiell klass på torsdagen (My Dog 1) då han 9 månader och 3 veckor gammal ställdes i juniorklass. Resultatet blev excellent och andra bästa juniorhane.

På fredagen (My Dog 2) vilade Lexus medan Aston återigen äntrade ringen i juniorklass. Han fick excellent även denna gång men slutade också som bästa juniorhane med CK samt BIR-junior. I och med vinsten i juniorklassen på My Dog 2 är Aston också kvalificerad till Cruft´s 2019!!! Jättestort grattis till en fantastisk prestation!!!

Version 2
Agildes Smashing Lexid ”Aston” – BIR-junior och kvalificering till Cruft´s 2019 på My Dog 2, 2018-01-05.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s