Agildes tävlar Barmarksdrag

Vi säger Grattis och friskt vågat Hanna!

Hanna själv berättar:
Igår startade jag och mina tjejer i Kalix BKs klubbmästerskap i barmarksdrag. Holly (kull 4) och Darcy (kull 10) körde järnet i 3,6 km på leriga, blöta och tunga vägar. Matte fick hjälpa till en del när det var som tyngst och vi kämpade tillsammans och hade så KUL! Vi kom sist i vår klass (kickbike med två hundar) men det var väntat då vi inte har mycket att komma med jämfört med alla huskeys och hounds som är avlade för drag 😉 Vårt mål var att ha kul och det målet uppfylldes med råge!

hanna-drag.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s