Gossips SM-debut…

https://www.youtube.com/attribution_link?a=1dio6P-D_4Q&u=%2Fwatch%3Fv%3DcKaLScSqVi0%26feature%3Dshare

Första helgen i juni gick SM i rallylydnad av stapeln och Gossip (Agildes M&M Taste Like Geisha) och matte Kristin gjorde en kanon-insats trots att det inte räckte hela vägen till final. Såhär skriver Kristin om Gossips SM-debut: ”så nöjd och stolt över min lilla fina röda som trots att hon inte tävlat så länge i mästarklass och trots en splittrad matte ändå går in och gör sitt bästa. 😍❤️ Och lite nöjd är jag även med mig själv som trots att jag var splittrad går in i bubblan och njuter och har kul tillsammans med lillan, från långsam och framåt gick banan med ett leende på läpparna”.

Grymt bra jobbat Kristin och Gossip – dreamteam!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s