Fira på topp efter ”valpledigheten”

Vi säger wow och Grattis till Marika och Fira som kammade hem ett 1a pris och blev provbäst i Gusum under sitt första jaktprov efter ”valpledigheten” och i och med det så har dom nu två stycken förstapris i öppenklassen och är nu klara för elitklassen!

Matte Marika’s egna ord:
Då var det dags för första jaktprovet efter ”valpledigheten” och vad ska man säga… Fira gjorde ett fantastiskt fint arbete på provet i Åtvidaberg och belönades med ett 1a pris (hennes andra i öppenklass) vilket gör att hon nu är klar för att starta i elitklass!  Trodde jag hade slut på ord efter förra helgens championat, och detta gör det inte lättare. Är så otroligt tacksam för att jag får förvalta denna hund och har äran att ha en avkomma efter henne här hemma.

fira

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s