Kennelns första utställningschampion med jaktmerit

Fira med matte Marika var idag på sin första utställning efter hennes ”mammaledighet” och vilken återkomst – Fira blev BIM vilket även innebar att hon tog sitt sista cert och därmed  som kennelns första hund fick titeln SE UCH (svensk utställningschampion med jaktmerit). Vi kan nog inte säga det bättre än matte själv;

”Idag var det första utställningen för Fira efter ”mammaledigheten” och det blev succé direkt! Hon lyckades ta sig hela vägen fram till BIM och tog därmed sitt sista cert, vilket innebär att hon nu tituleras som SEUCH (svensk utställningschampion med jaktmerit) Börjar att få slut på orden som krävs för att beskriva denna hund… ❤️ Vill tacka er alla som har varit med och stöttat, hjälpt och hejat på oss!”

IMG_9802IMG_9803

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s