Rex- räddaren i nöden!

Rex, Agildes Victory Prix d’Hobbe som är ID-sök hund och godkänd sökhund för Missing People Sverige kallades tillsammans med matte Carina in för att leta efter en försvunnen hund. Så här beskriver matte själv händelsen:

”Så stolt över Rex som är dagens hjälte!
Vi åkte i väg för att leta efter en hund (9 mån gammal Staffe) som varit försvunnen sen ett dygn i skogen i Glömsta/Källbrink området. Efter ca en timmes spår o sök hittar Rex honom sittandes tyst o stilla under en gran. En glad o mkt stressad hund snabbt i famnen på lika glada o lyckliga ägare!! Tårarna inte långt borta.
Så kul också att se så många frivilliga som vill hjälpa till o ett gott samarbete med jaktlaget som var i området. Slutet gott….!!

Härligt jobbat Rex och matte Carina!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s