Ylja 2:a pris jaktprov

Ylja (Agildes Treasure Aphrodite) och matte Inger Helene fick ett fint 2:a pris i Nybörjar klass retrieverjaktprov i Norge. Stort grattid och bra jobbat! Snart har ni ettan och förhoppningsvis utan knotten 😉

Så här beskriver matte Inger Helene själv resultatet:
”Et steg nærmere 1. premien. En 2. premie på B-prøve for retriever i går. Veldig fornøyd med alt vi fikk til: ”skuddreaksjon: Rolig og oppmerksom. Almen oppførsel: Meget god for klassen.Markeringsevne: Markerer meget distinkt på land og vann. Apportgrep: Meget spontan med gode grep og avleveringer” blant annet. Litt mere effektivitet i et krevende felt hadde gjort susen, men vi var virkelig et team Ylja, jeg og knotte”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s