Rallylydnadsresultat

Julie, Agildes Cloudberry Surprise och matte Lisa startade Rallylydnad Nybörjarklass i Bro i helgen och lyckades få två godkända rundor med bra känsla. Julie hittade även en rolig pinne som hon stolt bar med sig under banans sista bit, pluspoäng för det tycker vi men domaren höll inte riktigt med, som tur är räckte poängen ändå. Bra jobbat och stort grattis!

I helgen tävlade också fyra Agildestjejer på dubbeltävling i både fortsättningsklass och mästarklass rallylydnad på Falu Brukshundsklubb. Det gick strålande för alla fyra och på totalt 8 starter fick tjejerna med sig 8 godkända rundor! Holly och Prima slog även till och fick en 2:a och en 3:e placering, Holly i Mästarklass och Prima i fortsättningsklass.  Inte nog med det så fick alla fyra tjejer med sig varsin titel efter tävlingen.


På bilden ovan har vi nu (från vänster):
LP1 LP2 RLD N RLD F RLD A RLD M Agildes Surprise Prix d’Hobbe ”Holly”
RLD N RLD F Agildes Lingonberry Surprise ”Darcy”
RLD N RLD F Agildes Snow Lady
RLD N RLD F Agildes Shine On Me ”Viska”

Stort grattis tjejer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s