Agildeshundar på Tollingjaktprov i Gusum

I söndags startade tre Agildeshundar i Tollingjaktprov i Gusum.

Molly (Agildes Ready Steady Go) och Viska (Agildes Shine On Me) debuterade i nybörjarklass och gjorde strålande debuter båda två även om det idag inte riktigt räckte ända fram. Både Linda med Viska och Ola med Molly var själva debutanter och fick med sig många bra saker att träna vidare på. Bara lite träning kvar sen så sitter första priset! Vi är imponerade att ni vågar satsa!

Holly (Agildes Surprise Prix d’Hobbe) startade jaktprovssäsongen igen efter mammaledigheten och fick ett fint 3:e pris. När vattendirigeringen sitter och kondisen sitter där så borde det gå framåt, det är ju trots allt bara 16 veckor sedan Holly fick valpar.

En reaktion till “Agildeshundar på Tollingjaktprov i Gusum

  1. Jätte Grattis till er alla vad kul att ni vågar er på tollingjaktprov 😊👍 det är ” lite skillnad ” mot praktisk jakt 😉 super grattis Hanna och Holly , bra kämpat efter mammaledigheten. Åh åter tusen tack att vi fått låna in både Holly och Molly till avel. Det värmer mkt att ni förvaltat dem så fint ❤️😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s