Tollarspecialen 2014

På fredagen var det Jaktprov och Workingtest. Flera Agildeshundar startade Workingtest och det är härligt att se alla arbetsvilliga hundar från kenneln i jaktskogarna.

Marika och Fira, Agildes M&M Taste Like Marshmallow startade Nybörjarklass Tollingjaktprov för domare Leif Gustafsson. De gjorde ett mycket fint arbete och det tyckte även domare Leif som gav dem ett starkt 2:a pris. Grattis till det duktiga ekipaget!

linda och viska
Viska och Linda på gång med dirigering

Linda och Viska, Agildes Shine On Me startade Nybörjarklass Workingtest och fick 88 fina poäng och en 6:e placering av 73 startade hundar samt även uppflyttade till öppenklass. Linda är nog fortfarande chockad över att hennes ett år unga tjej fixade allt så fint. Men vi är inte förvånade, grattis till duktiga ekipaget!

filig och lexus fotgående
Filip och Lexus i ett fotgående

På lördagen startade Filip och Lexus, Agildes M&M Taste Like Smash i Lydnadsklass ett och fick ihop fina poäng men inget första pris. Härligt att se att unga Lexus håller ihop i den pressade situationen på Specialen.

zacke tvåa
Zacke andra bästa Öppenklasshane

Det gick bra för alla Agildeshundar på specialens utställning, fina kritiker och glada hundar i ringarna. Bäst gick det för Zacke, Agildes Amazing Prix d’Hobbe som kom på andra plats i den över 40 hundar stora Öppenklassen. Även Holly, Agildes Surprise Prix d’Hobbe som kom på andra plats av 25 i Jaktklass tikar.

uppfödargrupp
Agildes blev fjärde bästa Uppfödargrupp med Java, Qryss, Fira och Lexus.

avelsgrupp
Agildes Dreamquill, ”Qinsi” med sina avkommor Rex, Zacke, Holly och Viska blev tredje bästa avelsgrupp.

maika och fira

Marika och Fira tävlade om Juniortollarmästartiteln och kom på en fin 9:e plats av 18 hundar! Första Agildesekipaget i kampen om mästartitlarna. Nu hoppas vi fler följer i era fotspår! GRATTIS!

STORT tack till alla valpköpare och till alla som organiserar vår fina Tollarspecial. Vi ses nästa år i Sälen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s