Tack till alla underbara valpköpare!❤️

Hösten är redan förbi och nu är första snön med vintern här!

Känns så härligt med alla hälsoresultat som ramlar in och se alla aktiviteter och äventyr som ni hittar på tillsammans med era fyrbenta rödingar, tack till alla underbara valpköpare för allt ni gör ❤️ 

I första snön njuter; överst: ”Edith” Agildes Shine Like A Dream och underst ”Zelda” Agildes Boost of Emotions
Höstbilder på Agildes hundar. Överst från vänster: ”Z” Agildes Quick As Lightning, ”Ylja” Agildes Treasure Aphrodite. Mitten fr. vän: ”Leo” Agildes My Glorious Ruby Stone, ”Nova” Agildes Boost of Attraction, ”Melba” Agildes Boost of Passion. Nedre fr. vän: ”Edith” Agildes Shine Like A Dream, ”Fille” Agildes My Glorious Topaz Stone, ”Tilly” Agildes Heart of Love, ”Dino” Agildes Snow Prince

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s